MESDAGCONCERT


Van 18:00 tot 22:00

I Musici Giovani 200x200Is er een mooiere combinatie mogelijk dan de kunstwerken van Mesdag en de muziek van I Musici Giovani? Kom het zelf beoordelen op vrijdagavond 17 november in Panorama Mesdag.

Speciaal voor concertgangers opent het museum zijn deuren vanaf 18.00 uur voor een exclusief museumbezoek in combinatie met een concert van het strijkensemble van Hofstad Jeugdorkest: I Musici Giovani

I Musici Giovani bestaat uit jonge muzikanten van het Hofstad Jeugdorkest, die naast het musiceren in het symfonieorkest van de vereniging ook uitdaging en voldoening vinden in het samen spelen van gevarieerde muziek voor strijkensembles.
Onder de bezielende leiding van Harry van der Meer wordt er wekelijks hard gerepeteerd om een zeer gevarieerd repertoire op een semi-professioneel niveau aan het publiek ten gehore te brengen.

Tijdens dit concert krijgt u werken te horen van:
Von Weber: klarinetquintet
Mozart: Divertimento
Vivaldi: ‘Vier jaargetijden’
Corelli: Concerto Grosso

Praktische informatie:
Aanvang: 20.00 uur, museum open: 18.00 uur,
Entree € 20,00; jeugd t/m 16 jaar en studenten €12,50
contant te voldoen aan de zaal
Reserveren van kaarten kan via meermuziek@hotmail.com

Hofstads Jeugdorkest bestaat uit enthousiaste muzikanten in de leeftijd van 15 tot 25 jaar. Het is een voltallig symfonieorkest dat regelmatig concerten geeft, zowel in de regio Den Haag als buiten onze landsgrenzen.

Meer informatie vindt u op de site van het Hofstadjeugdorkest