VERFIE


Van 12:00 tot 12:30

VERFIE 200x200Theatercompagnie DEFDEF speelt de succesvolle voorstelling VERFIE in Panorama Mesdag. VERFIE is theater in sneltreinvaart: spannend, komisch en creatief, met knappe vondsten, dubbele bodems en een grote portie fantasie.

Precies 135 jaar geleden was Vincent van Gogh aanwezig bij de opening van Panorama Mesdag in de Zeestraat. Het kan daarom geen toeval zijn dat Van Gogh, zonnebloemen, oren en een “kunstmaakmachine” een belangrijke rol spelen in VERFIE.

Panorama Mesdag presenteert VERFIE in samenwerking met De Betovering, het Internationale Kunstfestival voor de Jeugd dat ieder jaar tijdens de herfstvakantie in Den Haag wordt georganiseerd. De voorstelling is een coproductie van Theatercompagnie DEFDEF en Wing Nuts Decor.

VERFIE is geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Er zijn voorstellingen op vrijdag 21 en zaterdag 22 oktober om 12.00, 14.00 en 16.00 uur. De voorstelling duurt ongeveer 30 minuten.

U kunt kaarten voor de voorstelling van tevoren kopen aan de kassa bij Panorama Mesdag. Wees er snel bij, want vol=vol. Kaarten kosten €6,- per persoon (voor zowel de kinderen als begeleidende volwassenen) en worden per voorstelling uitgegeven. Bepaal dus van tevoren uw voorkeursdatum en -tijd. De kaartverkoop start op zaterdag 1 oktober.