MUZIEKFESTIVAL: CHOPIN AAN ZEE!


Chopin aan Zee_200 x 20010/10/2018_Van 22 tot en met 25 november kunt u 4 dagen lang genieten van de muziek van Chopin. Het muziekfestival Chopin aan Zee wordt georganiseerd door de Chopin Stichting Nederland. Voor deze editie strijkt Chopin neer in Den Haag en wel bij Panorama Mesdag.

Klik hier voor programma en kaartverkoop.

Lees meer

Met dit festival geeft de stichting invulling aan haar doelstelling: culturele manifestaties organiseren rond werk en leven van Frédéric Chopin en aan hem gerelateerde kunstenaars. Tijdens de concerten wordt tevens een reis door de tijd gemaakt en wordt er duidelijk dat de taal van Chopin van alle tijden is en over de hele wereld begrepen wordt. Een interdisciplinair festival zonder grenzen. Een hommage aan Chopin. 

Lees alvast het interview met Clara Biermasz, pianiste en artistiek directeur van de Chopin Stichting Nederland en het festival.

Den Haag en Scheveningen vieren in 2018 200 jaar badplaats, met als titel: feest aan zee. Tegelijkertijd wordt in 2018 100 jaar Poolse onafhankelijkheid gevierd. De Chopin Stichting Nederland wil deze bijzondere jubilea graag vieren tijdens Chopin aan zee.