Verwacht: Louis Apol op Nova Zembla

20/8/2019_Dit najaar start de avontuurlijke tentoonstelling: LOUIS APOL OP NOVA ZEMBLA. In 1880 maakte de Haagse kunstenaar Louis Apol (1850-1936) de reis van zijn leven. Hij maakte deel uit van een wetenschappelijk expeditie naar Nova Zembla en verbleef vier maanden aan boord van de poolschoener Willem Barentsz.

Meet the artist: Hanna de Haan

Ontmoet op zondag 15 september en zondag 6 oktober de Haagse kunstenaar Hanna de Haan in Panorama Mesdag. Van 14.00 tot en met 17.00 uur is zij doorlopend aanwezig in de Haagse Schoolzaal. Bezoekers zijn van harte welkom om vragen te stellen en met haar in gesprek te gaan over haar installatie: Panorama Hesjtèk #.

Zomeractie: Kids polsbandje gratis entree

Deze zomer heeft Panorama Mesdag in samenwerking met Biesieklette Scheveningen een leuke actie voor kinderen t/m 8 jaar! Parkeer deze zomer je fiets bij een Biesieklette fietsstallingen in Scheveningen en ontvang als kind een sos-polsbandje, noteer hierop je naam en telefoonnummer; handig voor een dagje strand!

Panorama Mesdag ontvangt particuliere schenking

26/06/2019_Panorama Mesdag heeft een bijzondere aanwinst verkregen van een particuliere schenker. Het schilderij Londen: koetsjes in de mist uit 1888 van Pieter de Josselin de Jong (1861-1906) werd onlangs door de heer R. Müller geschonken. Ter gelegenheid van dit bijzondere feit is vanaf 1 juli de nieuwe aanwinst te bewonderen in het museum.