Gefeliciteerd Felice Bal!

08/06/2019_Op zaterdag 8 juni was de onthulling van de “Mesdag-bankjes” op het Kalhuisplein in Scheveningen door Wethouder Revis en de prijsuitreiking van de Schilderwedstrijd ‘Ben jij het nieuwe Mesdag talent op Scheveningen?’ De winnende tekening van Felice Bal krijgt deze zomer een prominente plek bij ons in het Panorama Mesdag.

Mesdagconcert | I Musici Giovani

14/05/2019_Het begint inmiddels traditie te worden: het jaarlijks concert in ons museum door het Strijkersensemble I Musici Giovani. Is er een mooiere combinatie mogelijk dan de kunstwerken van Mesdag en de muziek van I Musici Giovani? Beoordeel het zelf op vrijdagavond 31 mei, van 20.00 tot 22.00 uur bij Panorama Mesdag.

Een leuke herinnering!

17/04/2019_In de meivakantie kunnen kinderen weer helemaal los op de speciale Panorama tekenapp! Maak een zelfgemaakte zeemeermin, vogel of onderzeeër en voeg deze toe aan het Panorama Mesdag. Neem er een foto van en deel deze met je vrienden! Een leuke herinnering! De Tekenapp is er in de meivakantie van 20 april tot en met […]

Waar stond Mesdag precies?

03/04/2019_Benieuwd naar de locatie waar Mesdag stond op het Seinpostduin, 137 jaar geleden, terwijl hij zijn schetsen maakte voor het Panorama? Studenten van de TU Delft gingen op onderzoek uit en deden een landmeting in het verleden. Bekijk op deze digitale kaart het resultaat van de landmeting en de gebruikte hoge punten op het schildersdoek.