PANORAMA MESDAG IN DE BLOEMETJES


Bloemencorso Haarlem 200x200Op zondag 23 april is Panorama Mesdag met een stand aanwezig op het bruisend hoogtepunt van het bollenseizoen. Tussen de opgestelde praalwagens presenteren verschillende musea, attracties en evenementenorganisatoren presenteren hun programma voor het nieuwe toeristische seizoen.

Bloemencorso

Zaterdag 22 april vertrekt de stoet van het Bloemencorso van de Bollenstreek met praalwagens van Noordwijk via de Keukenhof naar Haarlem.
Daar worden de praalwagens ‘s avonds opgesteld op Gedempte Oude Gracht en Nassaulaan in het centrum van Haarlem.
Op zondag 23 april is er in het centrum van Haarlem  van alles te zien  en te doen. Er is straattheater, live muziek, verschillende markten, en nog veel meer.

Drukte bij het Panorama

Van oudsher komen veel groepen die de Keukenhof bezoeken ook bij Panorama Mesdag langs. Dat betekent dat het tussen 23 maart en 21 mei extra druk kan zijn in het museum. Mogelijk moeten bezoekers even wachten voordat ze het Belvedère kunnen betreden.

Aangezien er niet meer dan 80 personen op het platform mogen kunnen er wachttijden ontstaan. Dit duurt normaalgesproken hooguit een kwartier. Gelukkig is er de tentoonstelling Kidd & the City waar u beneden rustig een tijd naar kunt kijken.

In het weekend van 22 en 23 april is er sprake van topdrukte en kan de wachttijd verder oplopen. Als u de keuze hebt is een ander moment geschikter voor een optimale beleving.