NIEUWS

Bekijk al het nieuws

Verwacht: Louis Apol op Nova Zembla

20/8/2019_Dit najaar start de avontuurlijke tentoonstelling: LOUIS APOL OP NOVA ZEMBLA. In 1880 maakte de Haagse kunstenaar Louis Apol (1850-1936) de reis van zijn leven. Hij maakte deel uit van een wetenschappelijk expeditie naar Nova Zembla en verbleef vier maanden aan boord van de poolschoener Willem Barentsz.

Meet the artist: Hanna de Haan

Ontmoet op zondag 15 september en zondag 6 oktober de Haagse kunstenaar Hanna de Haan in Panorama Mesdag. Van 14.00 tot en met 17.00 uur is zij doorlopend aanwezig in de Haagse Schoolzaal. Bezoekers zijn van harte welkom om vragen te stellen en met haar in gesprek te gaan over haar installatie: Panorama Hesjtèk #.

Zomeractie: Kids polsbandje gratis entree

Deze zomer heeft Panorama Mesdag in samenwerking met Biesieklette Scheveningen een leuke actie voor kinderen t/m 8 jaar! Parkeer deze zomer je fiets bij een Biesieklette fietsstallingen in Scheveningen en ontvang als kind een sos-polsbandje, noteer hierop je naam en telefoonnummer; handig voor een dagje strand!

EVENEMENTEN

Bekijk alle evenementen
NU TE ZIEN

Vanaf het hoogste punt…

Tot en met 22 september is de tentoonstelling ‘Vanaf het hoogste punt: Landmeten in Mesdag tijd‘, te zien bij Panorama Mesdag i.s.m. de TU Delft.Terwijl Mesdag vanaf het hoogste duin in Scheveningen in 1880 schetsen maakte voor zijn Panorama, trok de landmeter door het land om een nieuwe kaart van Nederland te maken.

Panorama Mesdag dankt haar sponsoren