NIEUWS

Bekijk al het nieuws

Speurtocht naar Nova Zembla

09/12/2019_Ga jij mee op expeditie naar Nova Zembla? Deze speurtocht neemt je mee op een spannende ontdekkingstocht naar het Hoge Noorden. Welke bijzondere dieren kom je onderweg tegen en hoe kan je varen door het ijs? Pas wel op voor de ijsberen! Voor kinderen van 6 – 12 jaar. De speurtocht is gratis verkrijgbaar bij […]

Herinrichting collectie

03/12/2019_In verband met een herinrichting zijn van 9 – 22 december 2019 de zalen met de vaste collectie niet toegankelijk voor publiek. Uiteraard is het Panorama Mesdag zelf en de huidige tentoonstelling: Louis Apol op Nova Zembla geopend voor publiek.

Nieuw assortiment Museum Cafe

06/11/2019_Haags kopje koffie of thee met gebak naar keuze? Houd de aanbiedingen in het café goed in de gaten! Vanaf deze week kunt u zich laten verrassen door een nieuw aanbod van verse, regionale en vegetarische producten, waaronder biologische sappen, belegde broodjes, salades en natuurlijk de soep van de dag.

EVENEMENTEN

Bekijk alle evenementen

LOUIS APOL OP NOVA ZEMBLA

Op 19 oktober 2019 start de avontuurlijke tentoonstelling: LOUIS APOL OP NOVA ZEMBLA. In 1880 maakte de Haagse kunstenaar Louis Apol (1850-1936) de reis van zijn leven. Hij maakte deel uit van een wetenschappelijk expeditie naar Nova Zembla en verbleef vier maanden aan boord van de poolschoener Willem Barents. 

Panorama Mesdag dankt haar sponsoren