AFLSLUITING SUCCESVOL JAAR EN LANCERING PROGRAMMA 2020


19/12/2019_Panorama Mesdag blikt met nagenoeg 140.000 bezoekers terug op een succesvol jaar. De tentoonstellingen STORM, Vanaf het hoogste punt: Landmeten in Mesdags tijd en Louis Apol op Nova Zembla werden lovend ontvangen door publiek en pers. Ook Mesdags Panorama van Scheveningen bleef vele scholieren en bezoekers uit binnen- en buitenland verwonderen. Lees meer

Dankzij een particuliere schenker kon het museum een bijzondere aanwinst van Pieter de Josselin de Jong aan de collectie toevoegen en Panorama Mesdag werd met het rapportcijfer 8,1 door de jeugdige bezoekers Kidsproof verklaard. Avontuurlijke samenwerkingen werden aangegaan met onder meer de TU Delft en grafisch kunstenaar Hanna de Haan.

Panorama Mesdag wil verwonderen, verbinden en verrijken en doet dat in 2020 met een ambitieus en sprankelend programma. Heden en verleden wordt verbonden in diverse presentaties, met o.a. Claudy Jongstra, CANDID, Hole en Breitners Paarden. Zo blijft het artistieke gedachtegoed van Mesdag een tijdloos fenomeen.