Museumwinkel is weer open!

De winkel van Museum Panorama Mesdag is weer geopend. Boek een 1 dag van te voren een tijdslot van 30 minuten via deze link: 

Boek tijdslot

Met je aankopen steun je het museum! We hopen je snel te mogen verwelkomen in onze museumwinkel!

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 12-16 uur. Het dragen van een mondkapje en 1,5 meter afstand houden is verplicht. Betaling kan alleen per pin.

“I Spend my entire life’s savings in this shop!”

Sfeervolle museumwinkel in de Zeestraat

Op zoek naar een leuk cadeau in elke prijscategorie? Kom naar de sfeervolle museumwinkel van Panorama Mesdag!

Er is volop keus voor jong en oud: van stijlvolle vazen tot design decoratieborden, spannende kinderkunstboeken tot een gouden spaarvarkentje. En dan vergeten we nog de prachtige Panorama Mesdag paraplu’s, de Mesdag puzzels- en koekblikken en de leuke kunstkaarten.

Natuurlijk wordt je aankoop groot of klein met veel zorg ingepakt. Bovendien steun je hiermee het behoud van Museum Panorama Mesdag.

Online museumshop

Zoek je een origineel (kunst)cadeau of een leuke museumherinnering? De museumwinkel aan de Zeestraat is ook online te bezoeken. Bestel het Mesdag-assortiment vanuit huis! Met je aankoop draag je bij aan het behoud van het museum.

Geschenk met een Mesdag-verhaal

Verras je familie, vrienden of collega’s en geef een origineel cadeau: het ‘Geschenk met een Mesdag-verhaal’. Het pakket is zorgvuldig samengesteld met Mesdag-artikelen en tegen een speciale prijs verkrijgbaar in de museumwinkel of te bestellen via de online museumwinkel. Zolang de voorraad strekt.

ONLINE MUSEUMSHOP