Verlenging deadline Art Rocks

30/10/2020_Goed nieuws! De deadline van Art Rocks, de grootste Nederlandse muziekcompetitie die kunst en muziek samenbrengt, is verlengd tot 22 november! Ben jij singer songwriter, woordkunstenaar of heb je een rockband? Maak jouw eigen song geïnspireerd op het Panorama van Scheveningen of een ander bijzonder kunstwerk uit de collectie.

Op maandag gesloten

29/10/2020_Met ingang van 1 november 2020, is in verband met coronamaatregelen Museum Panorama Mesdag op maandagen gesloten voor publiek, met uitzondering van de schoolvakanties. Voor een bezoek aan het museum is een online ticket met tijdslot verplicht. Boek hier je online ticket(s).

Steun van Kickstart Cultuurfonds

28/10/2020_Museum Panorama Mesdag ontvangt van het Kickstart Cultuurfonds een eenmalige subsidie van 80.000,- euro om educatieactiviteiten, tentoon-stellingen en bijbehorende publieksbegeleiding aan te passen aan de 1,5 metercriteria. Directeur Minke Schat is zeer verheugd met de erkenning van het Kickstart Cultuurfonds.

Masterclass Art Rocks gaat online

15/10/2020_Kovacs trapt af met een online masterclass bij Museum Panorama Mesdag. Hoe klinkt een Mesdag? Maak een soundtrack op het altijd indrukwekkende Panorama van Scheveningen of een ander kunstwerk uit de collectie.