Wat is er leuker dan een rondleiding met een gids door het museum, die ook een kijkje achter de schermen geeft, waar het geheim van het Panorama wordt ontsluierd.

Boek de ‘Mesdag Highlight Tour’

Boek de ‘Mesdag Highlight Tour’: een exclusieve rondleiding door een privégids met verhalen over Hendrik Willem Mesdag, zijn vrouw Sientje Mesdag-van Houten en het magische Panorama van Scheveningen, inclusief een kijkje achter de schermen. 

Kosten 75,00 euro, per rondleiding, exclusief entree. 

Voor meer informatie over de rondleiding en over het maximum aantal toegestane personen conform de RIVM-regelgeving, kun je contact met ons opnemen via info@panorama-mesdag.nl of (070) 310 66 65. Voor vragen of speciale wensen denken wij graag mee.

Groepsrondleiding met gids

Wat is er leuker dan een rondleiding met een gids door het museum, die ook een kijkje achter de schermen geeft, waar het geheim van het Panorama wordt ontsluierd. Rondleidingen voor groepen kunnen op afspraak worden gegeven in het Nederlands, Engels, Frans of Duits en duren ongeveer drie kwartier.

Het tarief voor een rondleiding bedraagt € 90,00 per groep, maximaal 20 personen (exclusief de entreeprijs voor het museum). Wij verzoeken je ruim van tevoren te reserveren.

Voor meer informatie over de groepsrondleiding en over het maximum aantal toegestane personen conform de RIVM-regelgeving, kun je contact met ons opnemen via info@panorama-mesdag.nl of (070) 310 66 65. Voor vragen of speciale wensen denken wij graag mee.

Groepsbezoek

Groepen zijn van harte welkom bij museum Panorama Mesdag! Voor een optimaal bezoek, verzoeken wij je om het groepsbezoek van tevoren bij ons aan te melden. 
Voor meer informatie over een groepsbezoek en over het maximum aantal toegestane personen conform de RIVM-regelgeving, kun je contact met ons opnemen via info@panorama-mesdag.nl of (070) 310 66 65. Voor vragen of speciale wensen denken wij graag mee.

Lees meer

Voorwaarden:

  • Voor groepen vanaf 15 personen hanteren wij een groepstarief;
  • Na het aanmelden van een groep verzoeken wij wijzigingen van meer dan 10% in de aantallen aan ons door te geven;
  • Groepen mogen gebruik maken van een eigen gids;
  • Gidsen dienen de huisregels na te leven en de aanwijzingen van de suppoosten te allen tijde op te volgen. Ook als het gaat om het geven van uitleg op het platform.