Boek de ‘Mesdag Highlight Tour’

Boek de ‘Mesdag Highlight Tour’: een exclusieve rondleiding door een privégids met verhalen over Hendrik Willem Mesdag, zijn vrouw Sientje Mesdag-van Houten en het magische Panorama van Scheveningen, inclusief een kijkje achter de schermen. 

Voor maximaal twee personen van verschillende adressen, of voor een familie of gezelschap met eenzelfde adres. 

Kosten 75,00 euro, per rondleiding, exclusief entree. Voor meer informatie en boeken, stuur een mail naar info@panorama-mesdag.nl

Groepsrondleiding

In verband met de landelijke maatregelen is het voorlopig niet mogelijk om een rondleiding voor groepen te boeken.

Wat is er leuker dan een rondleiding met een gids door het museum, die u ook een kijkje achter de schermen geeft, waar het geheim van het Panorama wordt ontsluierd.
Rondleidingen voor groepen kunnen op afspraak worden gegeven in het Nederlands, Engels, Frans of Duits en duren ongeveer drie kwartier.Lees meer

Het tarief voor een rondleiding bedraagt € 90,00 per groep, maximaal 20 personen (exclusief de entreeprijs voor het museum). Wij verzoeken u ruim van tevoren te reserveren. Boek een rondleiding via info@panorama-mesdag.nl of (070) 310 66 65. Voor vragen of speciale wensen denken wij graag mee.

Groepsbezoeken

We hopen weer groepsbezoeken voor u te mogen organiseren zodra de landelijke maatregelen dat toestaan. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via info@panorama-mesdag.nl

Groepen zijn van harte welkom bij museum Panorama Mesdag! Voor een optimaal bezoek, verzoeken wij je om de groep van tevoren bij ons aan te melden. 

Boek uw groepsbezoek via info@panorama-mesdag.nl of (070) 310 66 65. Voor vragen of speciale wensen denken wij graag mee.

Lees meer

Voorwaarden:

  • Voor groepen vanaf 15 personen hanteren wij een groepstarief;
  • Na het aanmelden van een groep hoeft u wijzigingen van minder dan 10% in de aantallen niet aan ons door te geven;
  • Groepen mogen gebruik maken van een eigen gids;
  • Gidsen dienen de huisregels na te leven en de aanwijzingen van de suppoosten te allen tijde op te volgen. Ook als het gaat om het geven van uitleg op het platform.