Museumcafé

Geniet tijdens na uw bezoek aan museum Panorama Mesdag van het overheerlijke assortiment in ons Museumcafé.

Laat u in deze lichte plezierige ruimte verrassen door het diverse aanbod van verse, regionale en vegetarische producten, waaronder biologische sappen, belegde broodjes, salades en natuurlijk de soep van de dag.

Haags kopje koffie of thee met gebak naar keuze? Houd de aanbiedingen in het café goed in de gaten!

 

Ontvangsten en Evenementen

Museum Panorama Mesdag is een unieke locatie om een onvergetelijke tijd door te brengen met uw gasten. Wie Panorama Mesdag binnengaat, stapt midden in het grootste schilderij van Nederland, kijkt 360º in het rond en beleeft de sfeer van het oude vissersdorp en de opkomende badplaats.

Een stijlvolle borrel of sfeervol diner op de Belvedère is een fantastische ervaring. De museumzalen, de ruime Haagse Schoolzaal en de lichte Vide staan ter beschikking als sfeervolle locaties voor ontvangsten.

Vast onderdeel is daarbij een rondleiding door het museum, die uw gasten ook een kijkje achter de schermen geeft, waar het geheim van het Panorama wordt ontsluierd. Wij garanderen u een unieke bijeenkomst in de bijzondere ambiance van een cultuurhistorisch monument.

Museum Panorama Mesdag werkt met veel plezier samen met Museum Catering, die voor u en uw gasten een voortreffelijk evenement kunnen verzorgen. Catering door andere cateraars is slechts onder bepaalde voorwaarden mogelijk. 

Trouwlocatie

Bent u op zoek naar een bijzondere plek om te trouwen in Den Haag? Panorama Mesdag is aangewezen als trouwlocatie.

Reserveren

Voor ontvangsten, evenementen of presentaties kunt u vragen naar de mogelijkheden en beschikbaarheid via info@panorama-mesdag.nl of (070) 310 66 65. Voor vragen of speciale wensen denken wij graag mee.

Bekijk foto’s en capaciteit van de zalen die wij verhuren. Deze beelden geven slechts een impressie, voor een beter beeld kunt u het beste een afspraak maken om langs te komen.