Zaalverhuur

Panorama Mesdag is een unieke locatie om een onvergetelijke tijd door te brengen met uw gasten. Wie Panorama Mesdag binnengaat, stapt midden in het grootste schilderij van Nederland, kijkt 360º in het rond en beleeft de sfeer van het oude vissersdorp en de opkomende badplaats.Lees meer

Een stijlvolle borrel of sfeervol diner op de Belvedère is een fantastische ervaring. De museumzalen, de ruime Haagse Schoolzaal en de lichte Vide staan ter beschikking als sfeervolle locaties voor ontvangsten. Vast onderdeel is daarbij een rondleiding door het museum, die uw gasten ook een kijkje achter de schermen geeft, waar het geheim van het Panorama wordt ontsluierd. Wij garanderen u een unieke bijeenkomst in de bijzondere ambiance van een cultuurhistorisch monument.

Panorama Mesdag werkt met veel plezier samen met Museum Catering, die voor u en uw gasten een voortreffelijk evenement kunnen verzorgen. Catering door andere cateraars is slechts onder bepaalde voorwaarden mogelijk. 

Reserveren

Voor ontvangsten of presentaties tijdens openingstijden van het museum kunt u vragen naar de mogelijkheden en beschikbaarheid. Voor meer informatie kunt u bellen naar (070) 310 66 65.

In het onderstaand reserveringsformulier kunt u aangeven welke datum en tijd u in gedachten heeft, met hoeveel personen u wilt komen en wat voor soort evenement u wilt organiseren. Lees meer

Wij kunnen u dan snel van de juiste informatie voorzien. Boek uw evenement via onderstaand reserveringsformulier.

Reservering

Reservering

Hieronder kunt u specificaties van uw reservering aangeven:

:

Bezig met versturen

Zalen en capaciteit

Bekijk foto’s en capaciteit van de zalen die wij verhuren. Deze beelden geven slechts een impressie, voor een beter beeld kunt u het beste een afspraak maken om langs te komen.

Trouwlocatie

Bent u op zoek naar een bijzondere plek om te trouwen in Den Haag? Panorama Mesdag is aangewezen als trouwlocatie.Lees meer

Voor meer informatie kunt u bellen naar (070) 310 66 65 of gebruik maken van onderstaand reserveringsformulier.

ReserveringReservering

Hieronder kunt u specificaties van uw reservering aangeven:
:Bezig met versturen

Museumcafé

Geniet tijdens uw bezoek aan Panorama Mesdag en onze tentoonstellingszalen niet alleen van de collectie, maar ook van het overheerlijke assortiment in ons Museumcafé. Laat u in deze lichte plezierige ruimte verrassen door dagverse producten uit onze eigen keuken.

Museumwinkel

De uitgebreide en verrassende museumwinkel is ook zonder entreekaartje te bezoeken. U vindt er uiteraard een aantal specifieke panorama-artikelen. Er zit voor iedereen wel een origineel cadeau bij. Het aanbod van de winkel wordt voortdurend aangepast aan lopende tentoonstellingen.Lees meer

Boeken

In de winkel is een keur aan boeken over Panorama Mesdag, Hendrik Willem Mesdag, Sientje Mesdag-van Houten, de Haagse School, panorama gerelateerde onderwerpen, Den Haag en Scheveningen beschikbaar.

Cadeau-artikelen

Zoekt u een aardigheidje of een juist een groot cadeau? In de winkel is voor zowel volwassenen als kinderen altijd iets leuks te vinden. Bovendien zorgen we voor een passende, feestelijke verpakking.