In lijn met het landelijke beleid met betrekking tot het coronavirus is museum Panorama Mesdag gesloten voor publiek tot 1 juni 2020.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Entreetickets

U heeft een online entreeticket geboekt voor een bezoek aan museum Panorama Mesdag in de periode t/m 6 april 2020. Dit ticket blijft geldig gedurende het hele jaar 2020.

Als het niet mogelijk is op een andere dag gedurende dit jaar naar museum Panorama Mesdag te komen retourneren wij het bedrag. Hiervoor kunt u een mail sturen met het ordernummer en eventueel uw boekingsbevestiging naar info@panorama-mesdag.nl.

Mocht u via een travel agent of reseller hebben geboekt, kunt u het beste contact opnemen de desbetreffende travel agent of reseller.

Kan ik alvast online tickets kopen voor een bezoek na 1 juni 2020? Nee, het is momenteel niet mogelijk om online tickets te kopen.

Groepstickets

U heeft een ticket geboekt voor een groepsbezoek in de periode t/m 6 april 2020. Dit ticket kunt u kosteloos omboeken naar een andere dag gedurende dit jaar. Is dit niet mogelijk, dan retourneren wij het bedrag. Hiervoor kunt u een mail sturen naar info@panorama- mesdag.nl.

Rondleidingen

U heeft een rondleiding geboekt in museum Panorama Mesdag in de periode t/m 6 april 2020. Deze kunt u kosteloos omboeken naar een ander moment gedurende dit jaar. Is dit niet mogelijk, dan retourneren wij het bedrag. Hiervoor kunt u een mail sturen naar info@panorama-mesdag.nl.

Scholen

Alle boekingen t/m 6 april zijn geannuleerd. Als u een schoolbezoek heeft geboekt in de periode t/m 6 april 2020, zullen de kosten voor het bezoek automatisch gerestitueerd worden. Wij hopen dat u voor dit schooljaar een nieuwe datum kunt vinden om naar museum Panorama Mesdag te komen met uw leerlingen. U kunt uw bezoek online boeken, we kijken uit naar uw komst!

Museum Panorama Mesdag doet er alles aan om uw vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden, gezien de drukte kan het soms enige tijd duren. We danken u voor uw begrip.

Mocht u besluiten om geen teruggave te vragen, dan wordt dat zeer gewaardeerd. Wij danken u voor uw steun.