Het is momenteel niet mogelijk om te reserveren voor de rondleiding met gids of groepsbezoek. Bekijk hier de veel gestelde vragen.

Rondleidingen

Wat is er leuker dan een rondleiding met een gids door het museum, die u ook een kijkje achter de schermen geeft, waar het geheim van het Panorama wordt ontsluierd.
Rondleidingen voor groepen kunnen op afspraak worden gegeven in het Nederlands, Engels, Frans of Duits en duren ongeveer drie kwartier. Lees meer

Het tarief voor een rondleiding bedraagt € 90,00 per groep, maximaal 20 personen (exclusief de entreeprijs voor het museum). Wij verzoeken u ruim van tevoren te reserveren. Boek een rondleiding via info@panorama-mesdag.nl of (070) 310 66 65. Voor vragen of speciale wensen denken wij graag mee.

Groepsbezoek

Groepen zijn van harte welkom bij Panorama Mesdag! Voor een optimaal bezoek, verzoeken wij je om de groep van tevoren bij ons aan te melden. 

Boek uw groepsbezoek via info@panorama-mesdag.nl of (070) 310 66 65. Voor vragen of speciale wensen denken wij graag mee.Lees meer

Voorwaarden:

  • Voor groepen vanaf 15 personen hanteren wij het groepstarief van €10,00 (2020) per persoon*;
  • Na het aanmelden van een groep hoeft u wijzigingen van minder dan 10% in de aantallen niet aan ons door te geven;
  • Groepen mogen gebruik maken van een eigen gids;
  • Gidsen dienen de huisregels na te leven en de aanwijzingen van de suppoosten te allen tijde op te volgen. Ook als het gaat om het geven van uitleg op het platform.