Groepsbezoek

Groepen zijn van harte welkom bij Panorama Mesdag! Voor een optimaal bezoek, verzoeken wij je om de groep van tevoren bij ons aan te melden. Lees meer

Voor vragen of speciale wensen denken wij graag mee. Tel.: (070) 310 66 65. Boek het groepsbezoek via onderstaand reserveringsformulier.

Reservering

Reservering

Hieronder kunt u specificaties van uw reservering aangeven:

:

Bezig met versturen

Voorwaarden:

  • Voor groepen vanaf 15 personen hanteren wij het groepstarief van €9,00 (2019) per persoon*;
  • Na het aanmelden van een groep hoeft u wijzigingen van minder dan 10% in de aantallen niet aan ons door te geven;
  • Groepen mogen gebruik maken van een eigen gids;
  • Gidsen dienen de huisregels na te leven en de aanwijzingen van de suppoosten te allen tijde op te volgen. Ook als het gaat om het geven van uitleg op het platform.

 

Rondleidingen

Wat is er leuker dan een rondleiding met een gids door het museum, die u ook een kijkje achter de schermen geeft, waar het geheim van het Panorama wordt ontsluierd.
Lees meer

Rondleidingen voor groepen kunnen op afspraak worden gegeven in het Nederlands, Engels, Frans of Duits en duren ongeveer drie kwartier. Het tarief voor een rondleiding bedraagt € 80,00 per groep, maximaal 20 personen (exclusief de entreeprijs voor het museum). Wij verzoeken u ruim van tevoren te reserveren.

U kunt een rondleiding boeken via onderstaand reserveringsformulier.

Reservering

Reservering

Hieronder kunt u specificaties van uw reservering aangeven:

:

Bezig met versturen

Arrangementen

Arrangement: ‘Scheveningen toen en nu’

Voor groepen bieden wij een een- of tweedaags arrangement (exclusief vervoer) dat u voert langs het historische Scheveningen op het Panorama van Mesdag naar de plek waar het geschilderd werd en nu het Badhotel Scheveningen staat. En tenslotte richting het Reuzenrad op De Pier vanwaar u uitkijkt over het hedendaagse Scheveningen. Bekijk het arrangement ‘Scheveningen toen en nu’