KIDSWORKSHOP ‘WONEN IN HET PANORAMA’


02/09/2020_Schrijf je in voor de workshop ‘Wonen in het Panorama’ op 19 of 20 oktober tijdens Festival de Betovering. Om zijn panorama te maken tekende Mesdag de wereld die hij zag precies na. Alles moest kloppen en op de goede plaats komen. Tijdens deze workshop ontdek je hoe Hendrik Willem Mesdag dit eigenlijk deed. 

Lees meer

Net als Mesdag ga je op pad met een cilinder – niet door de echte duinen – maar door het duinlandschap dat hij zelf geschilderd heeft. Zoals bij de schilder leer je goed kijken en tekenen wat je ziet. Maar dit keer hoeft niet alles te kloppen, want we gaan het panorama een beetje veranderen.

Als een echte architect ga je op zoek naar de plek waar nog iets bij gebouwd kan worden; er is vast nog ergens in dat grote panorama ruimte voor jouw eigen bedachte droomhuis, woonboot of luchtkasteel! De cilinderschets die we tekenen werken we in het atelier uit tot een prachtig boekje!

Inschrijven

 

Praktische informatie:

  • Workshop data: maandag 19 oktober 2020 of dinsdag 20 oktober 2020
  • Tijd:14:00 – 16:00 uur
  • Leeftijd: 7 t/m 12 jaar
  • Kosten per kind: € 7,50 (incl. museumbezoek)
  • Ooievaarspas: € 3,75 (incl. museumbezoek)
  • Museumdocent: Hanna de Haan

Kinderen kunnen zelfstandig meedoen met deze workshop, alleen voor het deelnemende kind moet een kaartje gekocht worden. Ouders of begeleiders kunnen de kinderen na afloop weer ophalen. Uiteraard houden we rekening met de corona-regelgeving en ieders veiligheid

De workshop ‘Wonen in het Panorama’ is een samenwerking met Festival De Betovering