AAP & MOL IN MUSEUM PANORAMA MESDAG

Museum Panorama Mesdag bestaat 140 jaar. Speciaal voor het jubileumjaar is een nieuw Gouden Boekje verschenen: Aap & Mol in Museum Panorama Mesdag.

Gitte Spee schreef en tekende het verhaal over de vrienden Aap en Mol, die op ontdekkingsreis gaan door het museum en een bijzondere dag op het ‘toverstrand’ beleven.

Aap & Mol in Museum Panorama Mesdag

Aap & Mol zijn in een dagje Den Haag en willen heel graag naar het strand, maar dan begint het te regenen. ‘Wat nu, Aap?’ vraagt Mol. Een grote witte meeuw heeft alles gehoord en zegt: ‘Ik weet een strand waar het altijd zonnig is! Kom maar mee.’

Zo komen de vrienden terecht in het museum Panorama Mesdag. Ze maken een praatje met Meneer Mesdag en raken elkaar kwijt in donkere gangen en kronkelige trappen.

Eindelijk vinden ze elkaar terug in het strandpaviljoen. En daar is ook het prachtige strand. Aap en Mol kijken hun ogen uit, er is zoveel te zien. Aap rent naar zee, maar Mol is voorzichtig. Hij blijft liever bij Sientje Mesdag onder de parasol.

Bekijk een selectie

Bekijk de trailer

Bestel Aap & Mol in Museum Panorama Mesdag

Bestel het Gouden Boekje: Aap & Mol in Museum Panorama Mesdag in de Museumshop. Het boekje kost 7,99 euro.

Met je aankoop draag je bij aan het behoud van het museum.

Ga naar Museumshop

Interview in De Telegraaf

De Telegraaf publiceerde op 12 januari jl. een uitgebreid interview met Minke Schat, museumdirecteur en Gitte Spee over het jubileum en de totstandkoming van het Gouden Boekje.

Lees hier het interview

Kleurplaat Aap en Mol in het museum