Binnenkort

04/03/2019_Vanaf 31 maart t/m 22 september is de tentoonstelling ‘Vanaf het hoogste punt: Landmeten in Mesdag tijd‘, te zien bij Panorama Mesdag i.s.m. de TU Delft.Terwijl Mesdag vanaf het hoogste duin in Scheveningen in 1880 schetsen maakte voor zijn Panorama, trok de landmeter door het land om een nieuwe kaart van Nederland te maken.

Een toffe herinnering!

20/02/2019_Leuk voor kids en hun ouders! De Panorama Tekenapp! Maak je zelfgemaakte zeemeermin of onderzeeër en voeg deze toe aan het Panorama Mesdag. Maak er een foto van en deel met je vrienden! Een toffe herinnering! De Tekenapp is er in de voorjaarsvakantie van 23 februari t/m 3 maart.  

Muziek- en kunstworkshop kids

12/02/2019_Houd jij van kunst en muziek? Op woensdag 27 februari kun jij zelf muziek maken tussen de stormachtige schilderijen van de oude Haagse Schoolmeesters! Benieuwd hoe jouw stormcompositie gaat klinken? En wil jij je eigen kunstwerk componeren? Geef je op en doe mee!  

Minke Schat nieuwe directeur

25/01/2019_Minke Schat is benoemd tot directeur/- uitvoerend bestuurder van Panorama Mesdag. Zij start per 1 april. Schat is hoofd publiekszaken & commerciële zaken bij Museum De Lakenhal in Leiden. Daarvoor werkte zij onder meer voor culturele instellingen als Het Koninklijk Concertgebouw, Het Groninger Museum en Buma Cultuur.