Masterclass ART ROCKS met Kovacs

21/09/2020_Doe mee aan de Masterclass van ART ROCKS en maak jouw eigen lied, geïnspireerd op het Panorama van Scheveningen of een ander bijzonder kunstwerk uit de collectie. Op donderdagavond 15 oktober zal ART ROCKS ambassadeur Kovacs persoonlijk met je mee denken zodat jij je allerbeste song ooit kunt schrijven!

Kidsworkshop ‘Wonen in het Panorama’

02/09/2020_Schrijf je in voor de workshop ‘Wonen in het Panorama’ op 19 of 20 oktober tijdens Festival de Betovering. Om zijn panorama te maken tekende Mesdag de wereld die hij zag precies na. Alles moest kloppen en op de goede plaats komen. Tijdens deze workshop ontdek je hoe Hendrik Willem Mesdag dit eigenlijk deed. 

CANDID: de verhalen achter de foto’s

31/08//2020_Deel 3: Fier en elegant, “bijna dwarrelend” volgens Mirjam, een van de vier CANDID-fotografen, loopt Tessa op de Pier. Het waait stevig rond het middaguur op 2 augustus 2019 – maar het is rustig in Scheveningen. De wapperende rode jurk trekt Mirjams aandacht…

Start inschrijving Art Rocks 2020

25/08/2020_De inschrijving voor Art Rocks, de grootste Nederlandse muziekcompetitie die kunst en muziek samenbrengt, start op 28 augustus. Museum Panorama Mesdag nodigt muzikanten in alle genres uit een soundtrack te maken geïnspireerd op het Panorama van Scheveningen of een van de andere bijzondere kunstwerken uit de collectie.