Museum tijdelijk gesloten vanwege Covid-19

24/03/2020_In lijn met het landelijke beleid met betrekking tot het coronavirus is museum Panorama Mesdag gesloten voor het publiek tot en met 1 juni 2020. Houd de website in de gaten voor de laatste informatie. Lees hier onze veel gestelde vragen.

Tentoonstelling CANDID uitgesteld

De tentoonstelling CANDID is vanwege de corona-maatregelen uitgesteld. We hopen u snel meer te laten weten. Houd onze website in de gaten voor informatie over de nieuwe openingsdatum.

Afgelast | Exclusief optreden Tristan Visser

12/03/2020_Vanwege de maatregelen ter bestrijding van het coronavirus heeft museum Panorama Mesdag besloten om de bijeenkomst op 22 maart met o.a. live-optreden door Tristan Visser niet door te laten gaan. Reeds aangemelde deelnemers ontvangen op korte termijn restitutie van de inschrijfkosten.

Opbouw nieuwe tentoonstelling

10/03/2020_In verband met de opbouw van onze nieuwe tentoonstelling CANDID zijn de tentoonstellingszalen gesloten tot en met 3 april. Op 4 april opent CANDID voor het publiek. Uiteraard is de vaste collectie en het Panorama van Scheveningen gedurende deze periode wel geopend voor publiek.