Museum open vanaf 2 juni

20/05/2020_Vanaf 2 juni is museum Panorama Mesdag weer geopend. Toegang is uitsluitend mogelijk met een gekocht online ticket. Online tickets zijn naar verwachting vanaf 27 mei te bestellen via de website. We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen, voor bezoek aan de museumcollectie, het panorama én de tentoonstelling CANDID.

Interview fotografen CANDID

07/05/2020_Op 4 april zou de nieuwe tentoonstelling opengaan: CANDID, met het werk van vier Haagse fotografen. Toen de tentoonstelling bijna geheel was ingericht, begon de ‘intelligente lockdown’. CANDID werd voor onbepaalde tijd uitgesteld. 

Museum Panorama Mesdag online

17/04/2020_Welkom in museum Panorama Mesdag – het museum van het kunstenaarsechtpaar Hendrik Willem Mesdag en Sientje van Houten. Nu het museum tijdelijk gesloten is, brengen we graag museum Panorama Mesdag bij u thuis.

Virtuele tour door museum

07/04/2020_Ga met cultuurvlogger Jip mee op tour door museum Panorama Mesdag. Een virtuele tour langs de prachtige werken van Hendrik Willem Mesdag en Sientje Mesdag-van Houten eindigend bij Mesdags artistieke hoogtepunt: het monumentale Panorama van Scheveningen.