Nieuwe inrichting vaste collectie

19/12/2019_De collectieopstelling van het museum is vernieuwd. Bezoekers kunnen twee aanvullende verhaallijnen volgen waarbij zij kennismaken met het artistieke echtpaar Hendrik Willem Mesdag en Sientje van Houten en meer te weten komen over het 19de-eeuwse fenomeen panoramaschilderij. Vanaf maandag 23 december zijn de zalen met de vaste collectie weer geopend voor publiek.

Avontuurlijke speurtocht

09/12/2019_Ga jij mee op expeditie naar Nova Zembla? Deze speurtocht neemt je mee op een spannende ontdekkingstocht naar het Hoge Noorden. Welke bijzondere dieren kom je onderweg tegen en hoe kan je varen door het ijs? Pas wel op voor de ijsberen! Voor kinderen van 6 – 12 jaar.

Herinrichting collectie

03/12/2019_In verband met een herinrichting zijn van 9 – 22 december 2019 de zalen met de vaste collectie niet toegankelijk voor publiek. Uiteraard is het Panorama Mesdag zelf en de huidige tentoonstelling: Louis Apol op Nova Zembla geopend voor publiek.

Nieuw assortiment Museum Cafe

06/11/2019_Haags kopje koffie of thee met gebak naar keuze? Houd de aanbiedingen in het café goed in de gaten! Vanaf deze week kunt u zich laten verrassen door een nieuw aanbod van verse, regionale en vegetarische producten, waaronder biologische sappen, belegde broodjes, salades en natuurlijk de soep van de dag.