Panorama Mesdag trakteert!

23/02/2020_Vandaag is het 23 februari, de verjaardag van Hendrik Willem Mesdag en Panorama Mesdag trakteert! Mesdag zou vandaag 189 jaar zijn geworden. Alle bezoekers ontvangen alleen vandaag een feestelijke verrassing*. Kom langs en informeer bij onze informatiebalie. 

Binnenkort: CANDID

12/02/2020_Van 4 april tot en met 20 september is de tentoonstelling CANDID te zien. Speciaal voor deze tentoonstelling hebben vier aanstormende Haagse fotografen een collectief gevormd: Giedo van der Zwan, Mirjam Rosa, Merel Schoneveld en Sandra Uittenbogaart. Door hun lens worden mensen in alledaagse situaties bijzonder, onalledaags en wonderlijk in beeld gebracht.

Laatste kans: Louis Apol op Nova Zembla

12/02/2020_Een spectaculair beeldverslag van een ijskoude expeditie. Krakend ijs, woeste ijsformaties en dansend Noorderlicht! De tentoonstelling Louis Apol op Nova Zembla is nog te zien tot en met 1 maart.

Soundscape | Nova Zembla. Het geluid van de ijswalvis

02/01/2020_Van 24 januari tot en met 22 maart 2020 is de soundscape: Nova Zembla. Het geluid van de ijswalvis te horen bij de reconstructie van Louis Apols Panorama Nova Zembla. Hebben de geluiden die wij als mensen de zee in sturen effect op het zeeleven? Deze vraag houdt geluidskunstenaar en muzikant Tristan Visser bezig.