Voorproefje Chansons Grises in de Bijenkorf

Vanaf maandag 6 oktober t/m 19 oktober is in de etalage van de Bijenkorf aan de Grote Marktstraat in Den Haag een voorproefje te zien van de tentoonstelling Chansons Grises van Peter George d’Angelino Tap. Vanaf 18 oktober 2015 zijn in Panorama Mesdag 21 haute couture japonnen te zien van ontwerper Peter George d’Angelino Tap.  […]

Kleinste Mesdag verhuist

Het mini-aquarelletje dat van 17 juli tot en met 4 oktober 2015 in Panorama Mesdag te zien was verhuist naar Groningen. Het is van 4 oktober tot en met 5 november te zien in de Fraeylemaborg. Daarna reist het door naar het Noordelijk scheepsvaartmuseum.

20 november taxatiemiddag

Laat vrijblijvend de waarde van uw kostbaarheden bepalen!

Op vrijdag 20 november van 12.00 – 16.00 uur vindt er in Panorama Mesdag opnieuw een taxatie- en innamemiddag plaats door experts van het Haagse VendueHuis der Notarissen.

Wandel met het Gilde Den Haag door het Mesdagkwartier

Gedurende het Mesdagjaar organiseert het Gilde Den Haag een stadswandeling door het Mesdagkwartier. Al wandelend ervaart u de sfeer van de wijk. De gids laat u zien waar Mesdag heeft gewoond en gewerkt, en welke rol hij heeft gespeeld voor Den Haag en het Haagse culturele leven.