Online audiotour CANDID

11/06/2020_Beluister de audiotour van de tentoonstelling CANDID vooraf, tijdens of na je bezoek! De audiotour is door de vier fotografen zelf ingesproken: zij nemen je mee in de verhalen achter de foto’s, hun werkwijze als collectief en de zoektocht in het verder ontwikkelen van hun eigen signatuur. De audiotour is beschikbaar via onze website.

Tentoonstelling CANDID

29/06/2020_Vanaf 2 juni is de tentoonstelling CANDID geopend. Vier aanstormende fotografen geven een niet alledaagse kijk op de hedendaagse badplaats. De foto’s zijn in opdracht van het museum gemaakt door de Haagse fotografen Giedo van der Zwan (1967), Mirjam Rosa (1982), Merel Schoneveld (1983) en Sandra Uittenbogaart (1975). 

Museum open vanaf 2 juni

20/05/2020_Vanaf 2 juni is museum Panorama Mesdag weer geopend. Toegang is uitsluitend mogelijk met een gekocht online ticket. Online tickets zijn naar verwachting vanaf 27 mei te bestellen via de website. We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen, voor bezoek aan de museumcollectie, het panorama én de tentoonstelling CANDID.

Interview fotografen CANDID

07/05/2020_Op 4 april zou de nieuwe tentoonstelling opengaan: CANDID, met het werk van vier Haagse fotografen. Toen de tentoonstelling bijna geheel was ingericht, begon de ‘intelligente lockdown’. CANDID werd voor onbepaalde tijd uitgesteld.