Zomeractie: Kids polsbandje gratis entree

Deze zomer heeft Panorama Mesdag in samenwerking met Biesieklette Scheveningen een leuke actie voor kinderen t/m 8 jaar! Parkeer deze zomer je fiets bij een Biesieklette fietsstallingen in Scheveningen en ontvang als kind een sos-polsbandje, noteer hierop je naam en telefoonnummer; handig voor een dagje strand!

Panorama Mesdag ontvangt particuliere schenking

26/06/2019_Panorama Mesdag heeft een bijzondere aanwinst verkregen van een particuliere schenker. Het schilderij Londen: koetsjes in de mist uit 1888 van Pieter de Josselin de Jong (1861-1906) werd onlangs door de heer R. Müller geschonken. Ter gelegenheid van dit bijzondere feit is vanaf 1 juli de nieuwe aanwinst te bewonderen in het museum.

Gefeliciteerd Felice Bal!

08/06/2019_Op zaterdag 8 juni was de onthulling van de “Mesdag-bankjes” op het Kalhuisplein in Scheveningen door Wethouder Revis en de prijsuitreiking van de Schilderwedstrijd ‘Ben jij het nieuwe Mesdag talent op Scheveningen?’ De winnende tekening van Felice Bal krijgt deze zomer een prominente plek bij ons in het Panorama Mesdag.

Mesdagconcert | I Musici Giovani

14/05/2019_Het begint inmiddels traditie te worden: het jaarlijks concert in ons museum door het Strijkersensemble I Musici Giovani. Is er een mooiere combinatie mogelijk dan de kunstwerken van Mesdag en de muziek van I Musici Giovani? Beoordeel het zelf op vrijdagavond 31 mei, van 20.00 tot 22.00 uur bij Panorama Mesdag.