Virtuele tour door museum

07/04/2020_Ga met cultuurvlogger Jip mee op tour door museum Panorama Mesdag. Een virtuele tour langs de prachtige werken van Hendrik Willem Mesdag en Sientje Mesdag-van Houten eindigend bij Mesdags artistieke hoogtepunt: het monumentale Panorama van Scheveningen.

Steun museum Panorama Mesdag

02/04/2020_Help mee het erfgoed van Hendrik Willem Mesdag behouden en steun met een (eenmalige) donatie. Elke bijdrage is van harte welkom. De gevolgen van de crisis raken museum Panorama Mesdag als particulier museum hard. Door de noodgedwongen sluiting verliest het museum alle inkomsten. Als particulier museum is Panorama Mesdag, zonder structurele subsidies, zonder grote weldoener […]

Museum tijdelijk gesloten vanwege Covid-19

24/03/2020_In lijn met het landelijke beleid met betrekking tot het coronavirus is museum Panorama Mesdag gesloten voor het publiek tot 20 mei 2020. Houd de website in de gaten voor de laatste informatie. Lees hier onze veel gestelde vragen.

Tentoonstelling CANDID uitgesteld

De tentoonstelling CANDID is vanwege de corona-maatregelen uitgesteld. We hopen u snel meer te laten weten. Houd onze website in de gaten voor informatie over de nieuwe openingsdatum.