Moving Mesdag genomineerd voor de SponsorRing

Panorama Mesdag en Samsung zijn genomineerd voor de SponsorRing met het project Moving Mesdag in de categorie Kunst en Cultuur. De SponsorRing is de jaarlijkse prijs voor de beste sponsorcases van Nederland.

24 november lezing & documentaire over H.W. Mesdag

Ter gelegenheid van het Mesdagjaar vertoont Filmhuis Wassenaar de nieuwe documentaire Zeeschilder van de Haagse School, geregisseerd door Robin Lutz. Deze prachtige documentaire is in opdracht van Panorama Mesdag gemaakt en zal speciaal voor deze gelegenheid worden ingeleid door Mesdagexpert Geert Jan van Vliet.

Moving Mesdag naar Groningen

In het kader van het Mesdagjaar is de digitale variant van de Panorama Mesdag van 19 tot en met 28 december in Groningen. Aanleiding hiervoor zijn de Groningse roots van de schilder.

20, 21 en 22 wijziging Chansons Grises

De jurken uit de tentoonstelling Chansons Grises zijn drie dagen niet in het panorama te zien. Op 21 en 22 november worden zij vervangen door japonnen die Peter George d’Angelino Tap ontwierp in het kader van 200-jaar koninkrijk. Op 20 november zijn er geen japonnen te zien in verband met de taxatiedag van het venduehuis op dat moment.