Promotie van het panorama en Nederland in China

Panorama Mesdag ontving afgelopen week een groep Chinese journalisten voor een rondleiding door het museum. De journalisten bezochten Den Haag in verband met het Staatsbezoek van Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima aan China, dat eind oktober zal plaatsvinden.

Voorproefje Chansons Grises in de Bijenkorf

Vanaf maandag 6 oktober t/m 19 oktober is in de etalage van de Bijenkorf aan de Grote Marktstraat in Den Haag een voorproefje te zien van de tentoonstelling Chansons Grises van Peter George d’Angelino Tap. Vanaf 18 oktober 2015 zijn in Panorama Mesdag 21 haute couture japonnen te zien van ontwerper Peter George d’Angelino Tap.  […]

Kleinste Mesdag verhuist

Het mini-aquarelletje dat van 17 juli tot en met 4 oktober 2015 in Panorama Mesdag te zien was verhuist naar Groningen. Het is van 4 oktober tot en met 5 november te zien in de Fraeylemaborg. Daarna reist het door naar het Noordelijk scheepsvaartmuseum.

20 november taxatiemiddag

Laat vrijblijvend de waarde van uw kostbaarheden bepalen!

Op vrijdag 20 november van 12.00 – 16.00 uur vindt er in Panorama Mesdag opnieuw een taxatie- en innamemiddag plaats door experts van het Haagse VendueHuis der Notarissen.