Contactgegevens

Museum Panorama Mesdag
Zeestraat 65
2518 AA Den Haag

T.: 070-3106665
E.: info@panorama-mesdag.nl

Bereikbaarheid

Openbaar vervoer

Plan uw reis met het openbaar vervoer van tevoren bij de HTM of 9292OV zodat u altijd de actuele situatie weet.

Bus 22 (richting Duindorp), bus 24 (richting Kijkduin), bus 28 (richting Zuiderstrand) en tram 1 (richting Scheveningen) stoppen bij halte Mauritskade, op 5 minuten loopafstand van het Panorama. Het museum bevindt zich op nummer 65 aan de Zeestraat.

Bekijk looproute:

Auto

Bereken uw route (met de auto, het OV of te voet). Adres: Panorama Mesdag, Zeestraat 65, 2518 AA Den Haag.

U kunt met 20% korting parkeren in de Qpark parkeergarage ‘Mauritskade’ direct naast het museum. De kortingskaarten zijn verkrijgbaar in het museum, zolang de voorraad strekt. Ook zijn er in de straat betaalde parkeerplekken. Helaas is er geen invalidenparkeerplek in de directe omgeving.

Lees meer

Vanuit Amsterdam (A4) Utrecht (A12) / Rotterdam (A13)
A12 richting Den Haag langs Voorburg uitrijden tot einde van de Utrechtsebaan. Aan het eind links aanhouden en bij stoplicht linksaf (Zuid-Hollandlaan). Aan het einde rechtsaf de Koningskade op. Rechtdoor rijden tot de Laan Copes van Cattenburch, linksaf slaan en deze straat volgen. Bij het volgende stoplicht linksafslaan (Nassauplein). Aan het eind slaat u rechtsaf naar de Javastraat. Bij het stoplicht linksaf naar de Alexanderstraat. Op Plein 1813 rijdt u rechtdoor en slaat rechtsaf bij het stoplicht (Mauritskade). Bij het Hilton hotel slaat u opnieuw rechtsaf de Zeestraat in. Panorama Mesdag bevindt zich na 50 meter aan de rechterkant.

Vanuit Amsterdam / Leiden via Wassenaar (A44)
A44 langs Wassenaar uitrijden tot einde snelweg (Benoordenhoutseweg). Aan het einde rechtsaf de Koningskade op. Bij het derde stoplicht linksaf de Laan Copes van Cattenburch volgen. Bij het volgende stoplicht linksafslaan (Nassauplein). Aan het eind slaat u rechtsaf naar de Javastraat. Bij het stoplicht linksaf naar de Alexanderstraat. Op Plein 1813 rijdt u rechtdoor en slaat daarna rechtsaf bij het stoplicht (Mauritskade). Bij het Hilton hotel slaat u opnieuw rechtsaf de Zeestraat in. Panorama Mesdag bevindt zich na 50 meter aan de rechterkant.

Iets verloren?

Denkt u iets van waarde verloren te zijn bij museum Panorama Mesdag? Check het hier.

iLost logo